Title Image

Why Violence?

Pràctiques artístiques

Why Violence?

Pràctiques artístiques y sensibilització

 

Why Violence? és un programa de sensibilització que reuneix a joves de Barcelona ciutat amb la finalitat de combatre les violències del dia a dia a través de l’expressió artística i l’engegada d’iniciatives d’emprenedoria cultural. Durant les trobades setmanals que es realitzen en diferents punts de la ciutat s’elaboren missatges i accions que responen a la pregunta: Per què la violència?

 

Why Violence? és una iniciativa de la Direcció de Serveis de Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona, dissenyada i gestionada per la Cooperativa Connectats amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona. Actualment participen: INS Barri Besós, INS Dr. Puigvert, INS Barcelona Congrés, INS Roger de Flor, INS Comas i Solà. Espais col·laboradors: Espai Jove Les Basses, Ateneu Popular de Nou Barris

Han participat:  Espai Jove Les Basses, Espai Jove Garcilaso, Espai Via Barcino, Casal de Barri Besós, Centre Cívic Besós, Casal de Barri Vallbona, Club de Lluita Baró de Viver, Biblioteca de Bon Pastor, INS Roger de Flor, INS La Guineueta, INS Barri Besós, INS Infanta Isabel d’Aragó, INS Quatre Cantons, INS Dr. Puigvert, INS Salvador Espriu, INS MiquelTarradell, entre altres entitats i serveis dels districtes de Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.

Visita la Web: www.whyviolence.org

Category

Processos artístics comunitaris