Title Image

Fes! Film Festival

Fes! Film Festival

 

Fes! proposa l’organització col·laborativa d’un esdeveniment d’exhibició cinematogràfica centrat en la sensibilització pels drets humans. El festival és ideat, planificat i produït pels i les mateixes estudiants que es plantegen com a públic objectiu a altres joves i famílies del seu entorn. El procés culmina amb la producció d’un esdeveniment gestionat per l’alumnat que es realitza en un equipament cultural de referència.

El programa d’activitats s’insereix dins l’itinerari escolar com una proposta d’innovació educativa que vincula les arts cinematogràfiques amb nous models d’ensenyament basats en l’aprenentatge per projectes. Aquesta metodologia permet als i les alumnes adquirir coneixements i competències bàsiques mitjançant el disseny i implementació de propostes que donin resposta a situacions reals. La tasca del equip de facilitadores i docents es guiar i recolzar-les al llarg del procés.

Fes! Festival pretén activar nous públics a través de la implicació dels joves en el disseny i creació d’un esdeveniment cultural de sensibilització social. Una iniciativa que enllaça processos d’innovació educativa i cultural alhora que aporta alternatives per als reptes socials de la ciutat.

 

Visita la web: www.fesfilmfestival.org

 

Amb e suport de l’Ajuntament de Barcelona

Category

Projectes culturals i educatius