Title Image

Fes! Cultura

Fes! Cultura

 

Fes! Cultura és una incubadora de projectes culturals d’impacte social que promou la participació de persones i col·lectius diversos en la creació de propostes culturals transformadores. Explora formes d’aprenentatge i producció col·laboratives que involucren artistes, gestores culturals, estudiants i activistes socials en el desenvolupament d’iniciatives culturals comunitàries.

 

El 2017 vam crear Fes! Film Festival, un programa de formació en gestió cultural comunitària dirigit a joves de secundària. Cada any, implementem un itinerari formatiu en horari escolar en què desenvolupem col·lectivament una mostra de cinema documental de drets humans. Al voltant de 50 joves participen en la creació de la programació, la producció i la comunicació d’una sèrie d’esdeveniments que s’implementen en centres culturals de la ciutat. 

 

Fes! Cultura #AccióMigrant

Enguany, presentem Fes! Cultura #AccióMigrant, un  itinerari formatiu adreçat a artistes i creadores d’orígens diversos a Barcelona, ​​que inclou workshops, tutories personalitzades, una aula virtual, jornades de networking i esdeveniments de comunitat, on imaginem i dissenyem projectes culturals, en defensa del dret a migrar. 

 

Fes! Cultura #AccióMigrant és una iniciativa de Connectats Cooperativa, amb la col·laboració de CEPS Projectes Socials, el màster universitari en Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona, PlantaUno, Fabra i Coats: Fàbrica de creació i Plataforma/C. Amb el suport de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona i Fundació ”la Caixa”. 

Visita: www.fescultura.org

Category

Projectes culturals i educatius