Title Image

Bcn – San Salvador

Cooperació internacional

Bcn – San Salvador

Educació per el desenvolupament

 

Bcn-SanSalvador és un projecte que promou l’intercanvi al voltant de l’emprenedoria cultural entre joves de Barcelona i San Salvador (El Salvador).

 

L’any 2012 la Fundació Ajuda en Acció amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de Connectats inicia el projecte de cooperació internacional “Carpa Lúdica” a la ciutat de San Salvador, El Salvador. La iniciativa proposa la rehabilitació d’un espai fix al centre històric de San Salvador per al desenvolupament d’activitats vinculades amb les arts plàstiques i escèniques dirigides a joves, a més impulsa la creació d’empreses culturals com una alternativa social i professional.

 

L’objectiu és oferir una plataforma de desenvolupament social i cultural on, a més de generar propostes creatives, es treballi la prevenció de la violència juvenil a través d’activitats artístiques.

 

Amb l’objectiu d’establir un contacte efectiu a dues bandes es llança la plataforma web Bcn-SanSalvador (Bcn-sansalvador.com), una estratègia de comunicació online que permet conèixer el treball dels joves de les dues ciutats, promou l’intercanvi i divulga les seves idees i opinions entorn dels temes claus del projecte. Com a part del procés d’intercanvi un grup de joves de cada ciutat realitza un viatge (Barcelona-San Salvador, San Salvador-Barcelona) per assentar les bases de la col·laboració i posar en comú les activitats realitzades conjuntament.

Category

Comunicació social, Projectes culturals i educatius