Title Image

Nus de la trinitat

Intervenció artística

Nus de la trinitat

 

Nus de la Trinitat és un dispositiu de reflexió i acció entorn de les activitats esportives i usos de l’espai públic en el Parc de la Trinitat (Barcelona), tenint en compte les relacions de gènere que s’estableixen. El procés vincula activitats físiques i esportives amb pràctiques creatives com la fotografia i l’audiovisual, mitjançant tallers oberts de creació, crítica de la imatge i la proposta d’esdeveniments esportius que porten a noves formes d’utilització dels espais.

El projecte procura respondre a qüestions com Qui utilitzen els espais esportius del parc? qui no i per què? Quin tipus de relacions s’estableixen entre els usuaris i envers l’espai d’acord als rols de gènere? Existeix una correspondència amb les pedagogies desplegades a l’espai mediàtic?

Un projecte co-creat per: Sonia Abian (Argentina), Florencia Aliberti (Argentina), Silvia Subirós (Catalunya), Diego Salazar (Colombia).

Produït per la 1ª Convocatòria de Projectes d’Esport, Art i Inclusió Social del Consell Superior d’Esports de l’estat espanyol, impulsada per Idensitat.

+ Info sobre el projecte

Category

Comunicació social